fbpx

ROUTEBESCHRIJVING

Ons kantoor is gevestigd aan de Weteringschans 120, 1017 XT Amsterdam
en daarom goed bereikbaar met het OV, de auto en met de fiets.


OPENBAAR VERVOER


U kunt ons direct bereiken vanaf Amsterdam Centraal, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam Amstel, Amsterdam RAI en Amsterdam West. Ons kantoor is namelijk ook bereikbaar niet alleen met de metrolijnen 53, 54 (uitstappen: metrostation Weesperplein) en lijn 52, ook wel bekend als de Noord/Zuidlijn, (uitstappen: metrostation Vijzelgracht) maar ook met de tramlijnen 1, 4, 7 en 19 (uitstappen: tramhalte Fredericksplein). Zowel het metrostation Vijzelgracht als de tramhalte Fredericksplein zijn op loopafstand van ons pand. Het metrostation Weesperplein ligt iets verder weg maar vanaf dit station kunt u met de tramlijnen 1 (richting Osdorp de Akker), 7 (richting Slotermeer) en 19 (richtlijn Station Sloterdijk) naar de tramhalte Fredericksplein. Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u door naar 9292.nl


Routebeschrijving Advocatenkantoor Hoogendoorn


MET DE AUTO


U kunt uw auto in de straat parkeren of in de directe omgeving, daar is meestal voldoende ruimte. Houdt u wel rekening met (hoge) parkeerkosten. Parkeren in de directe omgeving kost € 7,50 per uur. U kunt daarnaast goedkoop parkeren op de P+R locaties aan de rand van Amsterdam. Komt u na 10 uur in de ochtend aan of in het weekend dan kost parkeren slechts € 1,- per 24 uur. Komt u vóór 10.00 uur in de ochtend aan dan kost parkeren € 8,- per 24 uur. Er moet echter wel betaald worden voor zowel het parkeerkaartje als voor het openbaar vervoer. U kunt voor het openbaar vervoer daarentegen uw eigen OV-chipkaart gebruiken. Ook kunt u een uur- of dagkaart bij de GVB-automaat in het metrostation in de hal kopen. Een P+R in Amsterdam is trouwens wel alleen bedoeld voor het bezoek van Amsterdam Centrum. Op uw terugreis naar P+R moet uw laatste check-in in Amsterdam Centrum zijn. De betaalautomaat voor het parkeergeld controleert daarvoor uw vervoersbewijs. Gaat u niet naar Amsterdam Centrum? Dan betaalt u in de regel het reguliere parkeertarief van € 1,30 per uur of € 7,80 per dag. Voor meer informatie over P+R, waaronder de verschillende locaties, kunt u terecht op www.parkeren-amsterdam.com.

SPECIALISTENVERENIGINGEN

We zijn lid van de volgende specialistenverenigingen: NOvA, VA&R, VPR en DRLA.

Meer informatie
list-icon-01

Algemene informatie over ons kantoor

Advocatenkantoor Hoogendoorn is een laagdrempelig en eigentijds kantoor. Wij onderscheiden ons door een directe en persoonlijke aanpak.

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Cookiebeleid

list-icon-01

Rechtsgebieden

We hebben een ruime ervaring en kunnen u op verschillende terreinen bijstand verlenen.

Naar overzicht rechtsgebieden

WE ZIJN ONDERNEMEND, INITIATIEFRIJK EN ALTIJD OP
ZOEK NAAR WEGEN OM ONZE KENNIS UIT TE BREIDEN


Contact Contactformulier

NUTTIGE EN RELEVANTE INFORMATIE

  • de Rechtspraak
  • Raad van State
  • Het Juridisch Loket
  • Nederlandse orde van advocaten
  • de Nederlandse Vereniging van StrafrechtAdvocaten
  • VNJA
  • Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS)