fbpx

DISCLAIMER: VOORWAARDEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE

www.advocatenkantoorhoogendoorn.nl is een website van Advocatenkantoor Hoogendoorn. Voor het gebruik van deze website gelden de voorwaarden zoals u deze hieronder leest. Bezoekt u deze website, dan gaan we ervan uit dat u deze voorwaarden kent en accepteert.


DISCLAIMER


Over de informatie op deze website
De informatie die u op of via deze site treft, heeft een algemeen karakter voor algemeen gebruik. Deze informatie mag u dus niet zien als persoonlijk of professioneel advies. De informatie op onze website geeft u ook geen rechten.

De inhoud van de website stellen we zorgvuldig op. Toch kan het zijn dat sommige informatie verouderd, niet compleet of niet juist is. Advocatenkantoor Hoogendoorn kan de inhoud van de website ook op elk moment aanpassen zonder dat te melden.

Ziet u een fout in onze informatie op de website? We vinden het fijn als u dit aan ons laat weten.

(Hyper)links en verwijzingen
Op deze website staan eventueel (hyper)links naar websites of media van andere bedrijven of personen (derden). Advocatenkantoor Hoogendoorn controleert deze websites of media niet. Ook hebben we hier geen technische of inhoudelijke controle over. Met een (hyper)link of verwijzing naar andere websites of media wekken we niet de indruk dat we een band of relatie met deze websites en de inhoud daarvan hebben. Of dat we die goedkeuren. Advocatenkantoor Hoogendoorn garandeert bovendien de beschikbaarheid van deze websites niet.

Mocht u zelf een (hyper)link willen maken van uw website naar deze website, neem dan eerst contact met ons op.

Wie is verantwoordelijk (aansprakelijkheid)?
Zoals gezegd geeft de informatie die u op of via deze website vindt, u geen rechten. Maakt u dus gebruik van deze informatie, dan doet u dat op eigen risico. Daarom bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van keuzes die u maakt op basis van deze informatie.

Advocatenkantoor Hoogendoorn is ook niet verantwoordelijk voor schade die ontstond doordat u (in)direct informatie van de website gebruikt. Ook niet voor schade die hierdoor zou kunnen ontstaan. Daarnaast zijn we niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat doordat de website op een moment niet werkt. Of doordat u op dat moment informatie via deze website wilt opzoeken.

Gebruik van vorm, software & inhoud (intellectueel eigendomsrecht)
Deze website is beschermd door het auteursrecht en ander intellectueel eigendomsrecht van Advocatenkantoor Hoogendoorn. Dat geldt ook voor hoe de site eruit ziet (vormgeving), de gebruikte software, alle inhoud en alle beelden op deze website. U mag de inhoud van deze website bekijken en alleen een kopie maken voor eigen gebruik, als u er geen winst mee wilt maken. Met een kopie bedoelen we een print of download.

(Veranderen) disclaimer
Advocatenkantoor Hoogendoorn mag de disclaimer bovendien op elk moment veranderen, ook zonder dat we u daarover informeren. Veranderen we de disclaimer, dan melden we dit alleen op de website van ons kantoor. Aan de versiedatum van deze disclaimer ziet u wanneer dit voor het laatste gebeurde. De versiedatum van deze disclaimer is 27 februari 2019.

SPECIALISTENVERENIGINGEN

We zijn lid van de volgende specialistenverenigingen: NOvA, VA&R, VPR en DRLA.

Meer informatie
list-icon-01

Algemene informatie over ons kantoor

Advocatenkantoor Hoogendoorn is een laagdrempelig en eigentijds kantoor. Wij onderscheiden ons door een directe en persoonlijke aanpak.

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

list-icon-01

Rechtsgebieden

We hebben een ruime ervaring en kunnen u op verschillende terreinen bijstand verlenen.

Naar overzicht rechtsgebieden

WE GAAN PROBLEEMOPLOSSEND TE WERK
EN HELPEN U ALS CLIËNT UW DOEL TE BEREIKEN
WITL U WETEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?


Contact Contactformulier

NUTTIGE EN RELEVANTE INFORMATIE

  • de Rechtspraak
  • Raad van State
  • Het Juridisch Loket
  • Nederlandse orde van advocaten
  • de Nederlandse Vereniging van StrafrechtAdvocaten
  • VNJA
  • Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS)
Advocatenkantoor Hoogendoorn Amsterdam Fax
Fax
+31 (0)20 6 26 59 41