fbpx

EEN BESTUURSRECHT ADVOCAAT IN AMSTERDAM INSCHAKELEN

Het bestuursrecht kent een ingewikkeld stelsel van rechtsbescherming. Bestuurs(straf)recht regelt de verhouding tussen ondernemers / burgers en overheid.


Kunnen wij u bijstaan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Contact Contactformulier

Wilt u een bestuursrecht advocaat in Amsterdam inschakelen omdat de overheid in uw ogen een verkeerd besluit genomen heeft? Als advocaat bestuursrecht in Amsterdam weten wij als geen ander dat overheidsorganen af en toe beslissingen maken die gebaseerd zijn op de gegevens die zij hebben. Dit zijn lang niet altijd de correcte gegevens en we zien ook dat niet altijd de regelgeving op de juiste manier nageleefd wordt. Omdat de overheid het lang niet altijd bij het rechte eind heeft, is de bestuursrecht advocaat in Amsterdam er.


WAAROM ZOU IK EEN BESTUURSRECHT ADVOCAAT IN AMSTERDAM INSCHAKELEN?

De overheid heeft niet altijd gelijk. Maar dat betekent niet automatisch dat u in uw gelijk gesteld wordt wanneer u dit aangeeft. Wanneer u gebruik wilt maken van de bestuursrechter, dan zijn er bepaalde dingen die geregeld moeten worden, papierwerk dat op de juiste manier aangeleverd moet worden en uiteindelijk moet u de zaak natuurlijk ook nog winnen.

Dat klinkt wat krom, maar wanneer u gelijk heeft, betekent dit niet dat u gelijk krijgt. Alleen door de juiste paden te bewandelen en de zaak tot een goed einde te brengen, krijgt u waar u recht op heeft. Dat is precies waarom een advocaat bestuursrecht in Amsterdam een goede oplossing is wanneer de overheid in uw nadeel besloten heeft, terwijl dat eigenlijk helemaal niet correct is.

U kunt de bestuursrecht advocaat in Amsterdam inzetten bij elke beslissingen die door de overheid genomen is overigens. Dit kan gaan over een besluit van de Belastingdienst, maar ook wanneer er gekort is op uw uitkering en dat volgens u niet juist is.

OVERZICHT SPECIALISATIES

We hebben een ruime ervaring en kunnen u op verschillende terreinen bijstand verlenen.

Naar overige specialisaties
list-icon-01

Bestuurs(straf)recht

Bestuurs(straf)recht regelt de verhouding tussen ondernemers / burgers en overheid.

Naar bestuurs(straf)recht


list-icon-01

Ambtenarenrecht

Bent u ambtenaar en heeft u een arbeidsconflict? Onze specialisten helpen u!

Naar ambtenarenrecht

WAAR MOET IK ZELF OP LETTEN?

U maakt het de advocaat bestuursrecht in Amsterdam aanzienlijk makkelijker door zelf niet in te gaan op het besluit en ons direct in te schakelen. Verzamel gerust alvast het materiaal dat u aan wilt dragen om te bewijzen dat u gelijk heeft. Vervolgens kijken we naar uw situatie en de mogelijkheden. Samen vechten we het besluit van de overheid aan, waarbij we vooral goed letten op de manier waarop dit gebeurt. Wanneer alle stappen op de juiste manier en in de goede volgorde gezet worden, is de kans namelijk vele malen groter dat u ook daadwerkelijk in uw gelijk gesteld wordt.

LATEN WE EENS IN GESPREK GAAN

Heeft de overheid een besluit genomen en bent u het hier niet mee eens? Als bestuursrecht advocaat in Amsterdam kunnen we u bijstaan zodat het besluit herzien en eventueel zelfs vernietigd wordt. Wilt u zeker weten dat u krijgt waar u recht op heeft? Schakel ons dan in. U bereikt ons per mail via ons contactformulier. U kunt ons uiteraard ook gewoon bellen: u bereikt ons telefonisch op 020 62 34 111.


Contact Contactformulier

NUTTIGE EN RELEVANTE INFORMATIE

  • de Rechtspraak
  • Raad van State
  • Het Juridisch Loket
  • Nederlandse orde van advocaten
  • de Nederlandse Vereniging van StrafrechtAdvocaten
  • VNJA
  • Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS)
Advocatenkantoor Hoogendoorn Amsterdam Fax
Fax
+31 (0)20 6 26 59 41