fbpx

ADVOCAAT VREEMDELINGENRECHT AMSTERDAM HELPT U VERDER

Hebt u een probleem of vraag met betrekking tot het reguliere vreemdelingenrecht?


Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Contact Contactformulier

Bent u op zoek naar een advocaat voor vreemdelingenrecht in Amsterdam met het oog op immigratie of gezinshereniging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de vreemdelingenrecht advocaat in Amsterdam met vele jaren ervaring en hebben verschillende immigranten kunnen helpen met hun kwestie. Laten we eerlijk zijn: het Nederlands recht is al niet eenvoudig voor de gemiddelde autochtoon.

Voor mensen met een migratieachtergrond wordt het nog veel lastiger om te bepalen welke regels op welk gebied gelden en hoe deze geïnterpreteerd kunnen worden om zo optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden. Dat is waarom een advocaat vreemdelingenrecht in Amsterdam het verschil kan maken. Wij kennen de regels en weten waar u recht op heeft. Ook wanneer u nog niet in Nederland woont – of u uw familie naar Nederland wilt halen.


WIJ BEHANDELEN ZAKEN OP HET GEBIED VAN REGULIER VREEMDELINGENRECHT

Advocatenkantoor Hoogendoorn behandelt wel zaken op het gebied van het regulier vreemdelingenrecht maar geen zaken op het gebied van asielrecht.


U kunt bij ons daarom terecht voor vragen onder meer over:


- Gezinshereniging
- Inreisverbod (ongewenstverklaring)
- Vreemdelingenbewaring
- Zelfstandig ondernemer
- Arbeidsmigratie
- Verblijfsvergunning onbepaalde tijd
- Visum kort verblijf
- Kennismigrant
- Bezwaar en (hoger)beroepsprocedures

OVERZICHT SPECIALISATIES

We hebben een ruime ervaring en kunnen u op verschillende terreinen bijstand verlenen.

Naar overige specialisaties
list-icon-01

Bestuurs(straf)recht

Bestuurs(straf)recht regelt de verhouding tussen ondernemers / burgers en overheid.

Naar bestuurs(straf)recht


list-icon-01

Ambtenarenrecht

Bent u ambtenaar en heeft u een arbeidsconflict? Onze specialisten helpen u!

Naar ambtenarenrecht

Wat kan een vreemdelingenrecht advocaat voor u doen?

Een advocaat vreemdelingenrecht in Amsterdam kan u helpen bij alle kwesties die komen kijken bij migratie naar Nederland. Zoals het krijgen van een verblijfsvergunning, mogen werken in Nederland of het aanvragen van gezinshereniging wanneer u uw familie ook naar Nederland wilt laten komen.

Als vreemdelingenrecht advocaat in Amsterdam weten we exact wat de mogelijkheden zijn. U kunt bijvoorbeeld onder de regels van de kennismigrant vallen. Of wellicht bent u van plan om een innovatief bedrijf op te starten waarmee het aanvragen van uw vergunningen aanzienlijk vereenvoudigd wordt. Wij weten exact wat de mogelijkheden zijn en kijken per persoonlijk geval naar de omstandigheden, de opties die er zijn en het verleden om zo een goede inschatting te kunnen maken. Op die manier zijn we de advocaat vreemdelingenrecht in Amsterdam die u echt verder kan helpen.


Meer dan alleen de wet

Als vreemdelingenrecht advocaat in Amsterdam kennen we de wet als geen ander. Maar dat is niet waar onze expertise stopt. Soms zijn de regels niet van toepassing of moet er op een andere manier naar bepaalde zaken gekeken worden. We werken niet alleen met wetten en regels, we werken vooral met mensen die een eigen verhaal hebben en die op zoek zijn naar de mogelijkheid om veilig te kunnen wonen – met hun familie. Daarom gaan we probleemoplossend te werk en zorgen we ervoor dat uw doelen bereikt worden. Daar maken we ons hard voor.

Een afspraak maken met uw eigen advocaat

Bent u op zoek naar een advocaat vreemdelingenrecht in Amsterdam en wilt u graag dat uw persoonlijke situatie recht gedaan wordt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 020 62 34 111. Wilt u liever mailen omdat u dan iets meer toelichting kunt geven voordat we in gesprek gaan? Vul dan ons contactformulier in.


Contact Contactformulier

NUTTIGE EN RELEVANTE INFORMATIE

  • de Rechtspraak
  • Raad van State
  • Het Juridisch Loket
  • Nederlandse orde van advocaten
  • de Nederlandse Vereniging van StrafrechtAdvocaten
  • VNJA
  • Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS)
Advocatenkantoor Hoogendoorn Amsterdam Fax
Fax
+31 (0)20 6 26 59 41