fbpx

UW ADVOCAAT HUURRECHT IN AMSTERDAM WEET WAAR U RECHT OP HEEFT

Heeft u een geschil en bent u op zoek een advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht? Dan bent u bij ons aan het goede adres.


Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Contact Contactformulier

Een huurrecht advocaat in Amsterdam inschakelen lijkt misschien een grote stap, maar de voordelen wegen nagenoeg altijd tegen de nadelen op. Zeker op het gebied van huurrecht worden de regels nog weleens met voeten getreden. Enerzijds omdat de regelgeving verkeerd geïnterpreteerd wordt (of niet bekend is), anderzijds omdat sommige lieden maximaal willen verdienen aan de gespannen situatie op de woningmarkt. Als advocaat huurrecht in Amsterdam kijken we graag naar uw situatie om te bepalen wie er in het recht staat. Maar we zoeken vooral naar een passende oplossing om alle partijen tevreden te stellen, want denken in oplossingen levert altijd maximaal resultaat op.


WAAROM EEN ADVOCAAT HUURRECHT IN AMSTERDAM INSCHAKELEN?

Een conflict, probleem of onduidelijkheid kan op elk moment ontstaan. Maar bij een huurcontract in Amsterdam lijkt het net even wat vaker verkeerd te gaan. Onduidelijke bepalingen in het contract, bepalingen die haaks op de wet staan of punten die opengelaten zijn. In het laatste geval moet gekeken worden wat het wettelijke kader voorschrijft, als dat al mogelijk is.

Zelf een conflict oppakken met uw huurder of huurbaas is niet verstandig. Vaak zorgt het voor een beladen sfeer waarbij situaties uit het verleden omhooggehaald worden om een punt te maken. Dit zijn de situaties waar u als huurder of huurbaas geen baat bij heeft. Het lost namelijk niets op.

Daarom kijken wij als huurrecht advocaat in Amsterdam eerst naar de mogelijkheden. Kan het conflict of geschil opgelost worden zonder tussenkomst van een rechter? Kunnen de partijen eventueel samen tot een compromis komen, waarbij de kosten zo laag mogelijk gehouden worden? Zo ja, dan is dit in het voordeel van alle betrokken partijen. Zo niet, dan wordt het een rechtszaak waarbij wij als advocaat huurrecht in Amsterdam zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

OVERZICHT SPECIALISATIES

We hebben een ruime ervaring en kunnen u op verschillende terreinen bijstand verlenen.

Naar overige specialisaties
list-icon-01

Bestuurs(straf)recht

Bestuurs(straf)recht regelt de verhouding tussen ondernemers / burgers en overheid.

Naar bestuurs(straf)recht


list-icon-01

Ambtenarenrecht

Bent u ambtenaar en heeft u een arbeidsconflict? Onze specialisten helpen u!

Naar ambtenarenrecht

MEER DAN ALLEEN HET VOLGEN VAN DE WET

U kent wellicht advocaten die het wetboek als hun broekzak kennen en daar erg trots op zijn. Terecht natuurlijk, maar bij Advocatenkantoor Hoogendoorn weten we dat het niet alleen om regels en wetten draait. Wij beseffen ontzettend goed dat een advocaat huurrecht in Amsterdam ook te maken krijgt met mensen, emoties en verhalen die af en toe schrijnend zijn. Daarom luisteren we graag naar uw verhaal, kijken we naar de mogelijkheden en werken we zo veel mogelijk met oplossingen die snel ingezet kunnen worden. Ongeacht of het om uw dak boven het hoofd gaat of uw huurinkomsten: u wilt zo snel mogelijk een eind aan het touwtrekken hebben.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een zaak die u ons voor wilt liggen? Stuur dan een bericht via ons contactformulier. Liever persoonlijk contact? U bereikt ons telefonisch op 020 62 34 111.


Contact Contactformulier

NUTTIGE EN RELEVANTE INFORMATIE

  • de Rechtspraak
  • Raad van State
  • Het Juridisch Loket
  • Nederlandse orde van advocaten
  • de Nederlandse Vereniging van StrafrechtAdvocaten
  • VNJA
  • Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS)
Advocatenkantoor Hoogendoorn Amsterdam Fax
Fax
+31 (0)20 6 26 59 41